PODZIEL SIĘ
fot. Pixabay.com

Szara eminencja, Dromera 4b:

  • Krem z pieczonych warzyw z prażonymi pestkami dyni i kwaśną śmietaną
  • Policzek wieprzowy z palonym brokułem i kalafiorem w emulsji maślanej z kaszą pęczak i gryczaną w sosie pieczeniowym
  • Gnocchi szpinakowe z kurkami w sosie śmietanowym na musie z buraka
  • Ciasto waniliowe z limonką

Bałkany od kuchni, Strzeleckiego 10f:

  • Koperkowa
  • Ustipci wieprzowo – wołowe z opiekanymi ziemniakami, mixem sałat i sosem.
  • Żeberka wieprzowe w sosie własnym z ziemniakami opiekanymi i surówką colesław

Mały Belgrad, Belgradzka 4 lok 9U:

  • Chłodnik litewski
  • Schabowy, ziemniaki z wody, mizeria

BRAK KOMENTARZY